Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Το προφητικό εξώφυλλο "Blood On The Dance Floor" του Michael Jackson και η 9/11

 
"Blood On The Dance Floor" δηλαδή αίμα πάνω στην πίστα ή αλλιώς αιματοκύλισμα στους Δίδυμους Πύργους. Ο Michael Jackson μας προειδοποίησε επανειλημμένα μέσα από τα τραγούδια, τα video clips, τις χορογραφίες, τις συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα των δίσκων του για τα προμελετημένα σατανικά σχέδια της Μασονίας, του Σιωνισμού, της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο, ο Michael ντυμένος στα κόκκινα, συμβολίζοντας την ανθρωποθυσία, στέκεται πάνω στο ασπρόμαυρο πάτωμα που παραπέμπει στο πάτωμα της μασονικής στοάς.Δεξιά, κάτω από το πάτωμα διακρίνονται δύο πυραμίδες. Οι θέσεις των χεριών του δείχνουν νοητά τους αριθμούς 11 και 9 (11/9). Πάνω αριστερά, ο πύργος είναι έτοιμος να καταρρεύσει, κομμένος στα δύο και τυλιγμένος στις φλόγες όπως ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα, ενώ πυκνά σύννεφα σκόνης και καπνού σκεπάζουν τον ουρανό της Νέας Υόρκης .Πάνω δεξιά διακρίνεται η ημισέληνος, της οποίας το σχήμα είναι το ίδιο με το σχήμα του φεγγαριού της 11/09/2001, κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί και σε αυτό το link: http://www.briancasey.org/artifacts/astro/moon.cgi  O Michael φοράει χειροπέδες τις οποίες έχει σπάσει, δείχνοντας ότι πλέον είναι ελεύθερος αφού αποκάλυψε τα σχέδιά τους.
 
 Η απώλεια του Michael Jackson έχει άμεση σχέση με τα συμφέροντα της μασονικά υποκινούμενης μουσικής βιομηχανίας και με τα σχέδιά τους. Ο Michael Jackson απεβίωσε στις 6/25/2009. Η αριθμολογία της συγκεκριμένης ημερομηνίας: 625+2009=2634+4362=6996.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.